Pedicure

vanaf €15

Pedicure bij Jessi Nails

In onze salon bieden we een verscheidenheid aan pedicurediensten om u te helpen ontspannen en uw voeten te verwennen. Onze bekwame technici reinigen en vormen uw nagels, exfoliëren en hydrateren uw huid en masseren uw voeten en onderbenen om spanning te verlichten en de bloedsomloop te verbeteren. We bieden ook een reeks poetskleuren om uit te kiezen, zodat je je tenen een frisse, gepolijste look kunt geven. Onze pedicures worden uitgevoerd in een comfortabele en ontspannende omgeving en we gebruiken alleen hoogwaardige, hygiënische hulpmiddelen en producten om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt. Of u nu op zoek bent naar een snelle touch-up of een volledige spa-ervaring, wij hebben een pedicure-optie die bij u past. Kom dus vandaag nog langs voor een verfrissende en verjongende pedicure!

jessi nail pedicure

Verbeterde voet- en nagelgezondheid: Onze pedicures helpen om de nagels te reinigen en te vormen, en verwijderen eventuele vuil of rommel die zich mogelijk heeft opgehoopt.

Verhoogde circulatie: Massage van de voeten en onderbenen kan de circulatie verbeteren, wat kan helpen om zwelling en vermoeidheid te verminderen.

Glad, gevoede huid: Onze pedicures omvatten een exfoliatie- en verzorgingstreatment, wat kan helpen om de huid op de voeten te verzachten en te verstevigen.

Een gepolijste, afgewerkte look: Met een reeks kleuren polish om uit te kiezen, kunnen onze pedicures uw tenen een gepolijste en afgewerkte look geven.

Wat is een pedicure?

Een pedicure is een schoonheidsbehandeling voor de voeten en onderbenen. Het omvat meestal het reinigen en vormgeven van de nagels, het exfoliëren en hydrateren van de huid en het masseren van de voeten en onderbenen.

Waarom is het belangrijk om een pedicure te krijgen?

Pedicures zijn belangrijk voor het behoud van de gezondheid en het uiterlijk van uw voeten. Ze kunnen helpen om nagelproblemen zoals ingegroeide teennagels en schimmelinfecties te voorkomen, en ze kunnen ook helpen om de huid van de voeten te verzachten en glad te maken. Pedicures zijn ook een geweldige manier om te ontspannen en jezelf te verwennen.

Hoe vaak moet ik een pedicure krijgen?

De frequentie van pedicures kan variëren, afhankelijk van uw individuele behoeften en voorkeuren. Sommige mensen krijgen om de paar weken een pedicure, terwijl anderen er misschien maar een paar keer per jaar een krijgen. Over het algemeen wordt aanbevolen om elke 4-6 weken een pedicure te ondergaan om gezonde voeten en nagels te behouden.