Manicure

vanaf €15

Manicure bij Jessi Nails

In onze salon bieden we een verscheidenheid aan manicureservices om uw handen en nagels er op hun best uit te laten zien. Onze ervaren nagelstylisten beginnen met het vormgeven en polijsten van uw nagels, vervolgens met nagelriemverzorging. We bieden een selectie van nagellakkleuren om uit te kiezen, of u kunt kiezen voor een voedende blanke lak om uw natuurlijke nagels te beschermen en te versterken. We gebruiken alleen producten van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw manicure zowel mooi als gezond is voor uw nagels. Of je nu op zoek bent naar een snelle poetsbeurt of een volledige set acrylverf, wij hebben het voor je.

Verbeterd uiterlijk: Manicures kunnen ervoor zorgen dat uw nagels er schoon, gepolijst en goed onderhouden uitzien.

Verbeterde nagelgezondheid: Manicures kunnen helpen om uw nagels te voeden en te versterken, wat bijdraagt aan gezonde groei en het voorkomen van breuken.

Langere houdbaarheid van de lak: Met de juiste nagelverzorging en -onderhoud kan de lak langer meegaan, wat u tijd en geld bespaart op frequente touch-ups.

Zelfvertrouwen: Met goed verzorgde nagels kunt u zich misschien zelfverzekerder en beter verzorgd voelen in zowel professionele als persoonlijke omgevingen.

Hoe lang duurt een manicure gemiddeld?

Een manicure duurt gemiddeld 30-45 minuten, afhankelijk van de uitgevoerde service.

Kan ik een manicure krijgen als ik acrylnagels heb?

Ja, je kunt ook een manicure krijgen als je acrylnagels hebt. Houd er wel rekening mee dat de technicus extra zorgvuldig moet zijn bij het verwijderen van de lak of het uitvoeren van bepaalde nagelverzorgingstaken om beschadiging van de acrylnagels te voorkomen.

Moet ik iets meenemen naar mijn manicureafspraak?

Nee, je hoeft niets mee te nemen naar je manicureafspraak. Zorg wel dat je op tijd komt en dat je handen schoon en droog zijn.